Футболистът на Левски - Симеон Славчев, коментира случващото се на

...
Футболистът на Левски - Симеон Славчев, коментира случващото се на
Коментари Харесай

Симеон Славчев: В последните дни се усеща спокойствие в Левски

Футболистът на Левски - Симеон Славчев, разяснява протичащото се на " Герена ". Той показа, че няма проблем да играе като централен бранител, като какъвто беше употребявам в контролите.

" С треньорите взехме решение през днешния ден да умря. Като цяло съм добре. От понеделник ще упражнявам. Всичко е наред. Не бих споделил, че съм контузен. Имах потребност от малко време, повече тренировки. Трябваше ми пълноценна подготовка.

" Всичко зависи от тима. Надявам се на по-добри резултати. Странна подготовка беше. В добра форма съм, подготовен съм. С неспокойствие очаквам мачовете ".

" Където ме постави треньорът, там ще играя. Нямам искания. Доста елементарно ми е като централен бранител. Не сме го говорили. Изпълнявам си функционалностите. Радвам се, че играх добре. Най-важно е да стартираме добре сезона и да създадем добър колектив. Скамейката ни е къса. Трябва да сме здрави. Това е забавна позиция. Мисля, че бях ефикасен. Ако се наложи, ще играя там. Нищо не се знае. Готов съм да играя там, където ме постави треньорът ".

" Независимо къде играя се пробвам да оказвам помощ на всички по-млади играчи. И двете позиции са по-различни. В центъра на отбраната нямаш право на неточност. С всички се познаваме. Трябва да подобряваме качеството на играта и синхрона си. Синхронът изисква доста време. Нищо не се знае в клуба. Едни идват, други си отиват. При нас обстановката не е лесна. В идващите мачове ще гледаме да се подобряваме. Това става с време и тренировки ".

" Аз споделих от дълго време, че без значение от бъдещето, ще остана в Левски. Всеки си има кариера и бъдеще. Моята задача и цел е да оказа помощ на Левски. Ще забележим в бъдеще. Имаше дни, в които не се виждаше излаз от тунела. Нямаше светлина. Много от хората ми споделяха, че нещата ще се оправят. Надявам се на по-добри дни от финансово и организационно равнище. Без да обещаваме, че ще се борим за нещо, се надявам на по-добри дни. От последните дни се усеща успокоение ".

" Вървим добре в подготовката, а по-късно почват нашите тежки дни. Стараем се да демонстрираме положително лице. Миналата година не завършихме на мястото, което Левски заслужава ".

" Готови или не сезонът стартира. Трябва да покажем добра игра и да стартираме с успехите. Нека оправим играта. Ще забележим отсега нататък по какъв начин ще е. Имаме да си връщаме на Славия. Ще излезем като за дерби ", сподели Славчев пред " Диема ".
 Тодор Батков: Мъри да не върви по кафенета, а да се върне в Левски
Тодор Батков: Мъри да не върви по кафенета, а да се върне в Левски

" Възмутен съм "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР