Футболистът на Гремио Артур Мело е пред трансфер в Барселона,

...
Футболистът на Гремио Артур Мело е пред трансфер в Барселона,
Коментари Харесай

Бащата на Артур: Синът ми скоро ще играе за Барселона

Футболистът на Гремио Артур Мело е пред трансфер в Барселона, а съгласно бащата на играча синът му скоро ще премине при каталунците.

21-годишният футболист е наблюдаван от Барселона от предходната година, когато треньор на тима бе Луис Енрике.

„ Казаха ми, че от Барселона наблюдават Артур от близко отдавна. Имам информация, че моят наследник е харесан от Барселона и скоро може да заиграе там “, разяснява бащата на футболиста – Айлтон пред „ GaúchaZH “.

„ От Барселона към този момент се свързаха с мен, с цел да беседваме по отношение на персоналните условия на Артур “, добави бащата на играча.

Трансферна цел на Барселона се снима с фланелката на тима

Агентът на футболиста – Жорже Машадо съобщи, че от Гремио са подразнени от фотосите на Артур, които бяха оповестени, на които той театралничи с фланелка на Барселона.

Скандалът сред Гремио и Барселона набира мощ

„ Преди три месеца Артур възобнови своя контракт с Гремио до 2021 година. В момента той има включена освобождаваща уговорка в своя контракт. След фотосите, които се появиха в общественото пространство от Гремио няма да желаят да водят договаряния с Барселона, само че ще бъдат подготвени да изслушат предложения от други тимове. Пред Барселона има единствено една алтернатива да купи Артур и тя е каталунците да задействат освобождаващата уговорка в договора на играча, която е в размер на 50 милиона евро “, показа Машадо.

Барса разгневи Гремио, дават каталунците на ФИФА

Барселона влезе в контакт с MVP на Копа Либертадорес

Барселона със сериозен интерес към “бразилския Иниеста “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР