Футболистът на Дунав Русе Юлиян Ненов коментира за Дспорт ситуацията

...
Футболистът на Дунав Русе Юлиян Ненов коментира за Дспорт ситуацията
Коментари Харесай

Юли Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами!

Футболистът на Дунав Русе Юлиян Ненов разяснява за " Дспорт " обстановката към тима и решението на играчите въпреки всичко да заминат за София за баража с Монтана, макар неизплатените хонорари от управлението.
 Драмата в Дунав няма край - играчите с обезверени ограничения, Монтана на крачка от елита служебно Ненов изясни, че на стадиона през днешния ден играчите са получили по една заплата, само че не това е повода тимът да замине, защото състезателите нямат религия в думите на своите ръководители. Те въпреки всичко са решили да изиграят мача поради самите себе си и поради почитателите, само че Ненов споделя, че не знае, дали въобще има смисъл Дунав да остане в елита, в случай че финансовата обстановка в клуба остане такава.

" Бяхме на стадиона, дадоха ни една заплата. Заради нас си тръгваме, не поради някой различен. Няма такива неистини и измами, не знам към този момент ", стартира той.

" От няколко месеца е по този начин. След мача с Ботев (Враца) ни споделиха, че през седмицата ще ни дадат заплати, не ги дадоха, по-късно пристигна нова седмица и играхме с Царско село, отново не ги дадоха. И в този момент най-важният ни мач, отново нищо. На нас ни писна към този момент. И в този момент като се пуснаха публикации и казахме, че няма да пътуваме, незабавно се извади отнякъде да ни дадат по една заплата. Положението е доста зле и продължава да е доста зле, нищо не се е оправило. "
 Витоша (Бистрица) - Дунав (Русе) 1:2 @@@
" Заради нас и поради почитателите (ще играем). Не знам, почтено казано, в случай че ситуацията е същото и новия сезон, не виждам никакъв смисъл. То са неистини, измами, обещания, приказват, че ще ни дадат еди какъв брой си пари бонуси, пък те заплатите не ни дават. "

А съжалява ли, че се завърна в Дунав? " Така е трябвало да стане, не скърбя за нищо. Единствено съм отчаян, че толкоз елементарно могат хората да лъжат, доста ми е забавно по какъв начин става това нещо. То към този момент идва и до морал. Все си мисля, че в случай че ръководя клуб, няма по какъв начин да излъжа 20 индивида в очите. Явно има разнообразни хора. "
 Кабаков ще свири баража Дунав - Монтана " На почитателите мога да кажа, че са страхотни. Те ни поддържат все пак, те знаят какво е ситуацията. Те ни схващат доста добре, почитателите на Дунав са доста готини. За бъдещето не мога да знам дали ще съм в тима, имам контракт още една година, само че не знам дали ще има тим като цяло, на следващия ден след мача ще се разбере ", добави Ненов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР