Футболистът на Дунав Русе Свилен Щерев бе избран за „Играч

...
Футболистът на Дунав Русе Свилен Щерев бе избран за „Играч
Коментари Харесай

Героят Щерев: Това си беше мач за Топ 6

Футболистът на Дунав Русе Свилен Щерев бе определен за „ Играч на мача” след триумфа на неговия тим над Септември с 3:2. Играчът на русенци означи два гола при триумфа, който на процедура остави отбора му с първокласен статут и за сезон 2019/20. Щерев най-после даже си изкара червен картон след недодялан фаул против Здравко Димитров, само че това не съумя да го смъкна от първото място с вашия избор в уеб страницата GONG.BG.

„ Радвам се, че играхме в такова представление, тъй като този мач дава отговор на подобен от първата шестица. Щастлив съм, че вкарах два гола и се представихме добре. Изиграхме си ситуациите, бяхме по-добре подредени и се получиха нещата против Септември”, стартира той.

„ Беше доста мъчно да задържим триумфа. Обърнах се към Людмил Киров и желаех промяна малко преди да ми покажат аления картон. Извиних се на Здравко Димитров, защото не беше преднамерено. Сега към този момент мислим за отмора, продължаваме напред”, продължи с усмивка Щерев.

„ Все още не съм водил диалози за контракт с Дунав. Дойдох зимата, а тогава се разбрах с управлението за шест месеца плюс една година. Не го мисля в този момент, само че виждам към Дунав”, продължи Щерев.

„ Щастлив край за нас в последна сметка. Искам да остана в Дунав и да строя нагоре, а триумфите да вървят с нас. За футболистите няма по-хубаво от това да вкараш и мачът ти да протече по сходен метод, както през днешния ден.”

„ Всеки един ден на подготовка е битка и доказване. Людмил Киров и неговите асистенти вземат решение кой да излезе на терена и какво да прави там”, приключи Свилен Щерев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР