Футболистът на Дарби Каунти Андре Уиздъм е бил приет в

...
Футболистът на Дарби Каунти Андре Уиздъм е бил приет в
Коментари Харесай

Нападнаха с нож бивш футболист на Ливърпул

Футболистът на Дарби Каунти Андре Уиздъм е бил признат в болница, откакто беше намушкан с нож и ограбен. Бившият състезател на Ливърпул е бил наръган с нож, до момента в който е излизал от колата си. 27-годишният футболист е бил атакуван в Токстет, Мърсисайд. 

„ Той е намушкан и е в болница “, съобщи сестра му. - Състоянието му е устойчиво. Това е полуда. Не мога да допускам “, добави тя.

От клуба му описаха: „ Андре Уиздъм е жертва на нахлуване и обир. Той е получил контузии, които доведоха до приемането му в болница. “ Нападението на Уиздъм пристигна часове, откакто Андре и съотборниците му отпразнуваха успеха с 2:1 против Рединг.

„ Това е ужасна вест. Да се случи нещо сходно е трагично. Невъзможно е да си представим през какво минава фамилията му. Всички негови почитатели му пожелават бързо възобновяване и се надяваме скоро да се върне на терена “, оповестиха от клуба. Андре Уиздъм напусна Ливърпул през 2017 година и мина в Дарби Каунти. Преди това той игра чартърен в тимовете на Норич и Уест Бромич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР