Футболистът на Черно море Мартин Костадинов продължава да се възстановява

...
Футболистът на Черно море Мартин Костадинов продължава да се възстановява
Коментари Харесай

Мартин Костадинов каза на коя позиция иска да играе през новия сезон

Футболистът на Черно море Мартин Костадинов продължава да се възвръща от травма. Той има първи проблясъци на " футболна болест ", само че се надява да успее да се възвърне до десетина дни и да се появи в игра още в третия или четвъртия кръг. Младият състезател пропусна съвсем всички контроли от лятната подготовка, като прекара на терена единствено едно полувреме.

" Първо имах конвулсия на корема, който потегли надолу.  Дано да съумея да се възстановя до 10 дни. Играх единствено едно полувреме против арменците, и от там се утежни още повече ", сподели Мартин пред " Дарик ".
Той призна, че новите футболисти се вписват чудесно в ситуацията на отбора и се надява да оказват помощ в постигането на задачите. Талантът, който бе употребен в последните сезони като ляв и десен защитник или крило, разкри коя е обичаната му позиция. " В контролата играх като ляв бранител, уповавам се, че и през сезона ще бъда на тази позиция. Там се усещам най-добре, имам над 30 мача на този пост и съм привикнал ", съобщи Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР