Футболистът на Челси Виктор Моузес прекратява кариерата си в националния

...
Футболистът на Челси Виктор Моузес прекратява кариерата си в националния
Коментари Харесай

Виктор Моузес прекратява кариерата си в националния отбор на Нигерия

Футболистът на Челси Виктор Моузес приключва кариерата си в националния тим на Нигерия на 27-годишна възраст, с цел да се концентрира върху клубната си кариера.

Моузес има 12 гола в 28 мача за своята страна и игра във всичките три дуела на отбора на Мондиал 2018 в Русия, където Нигерия отпадна в груповата фаза на шампионата.
37 - In his international career, Victor Moses has managed 37 appearances for Nigeria, averaging a cap every game. Present. #Moses pic.twitter.com/vWMz7NA81o
— Opta Obvious (@OptaObviously) 15 август 2018 година
" Искам да оповестя, че след дълъг размисъл взех решение да приключа кариерата си в националния тим. Чувствам, че в този момент е най-подходящото време за това, с цел да мога изцяло да се съсредоточвам върху клубната си кариера и своето семейство. Освен това по този начин, че разреша на младото потомство играчи на Нигерия да се развиват в тима ", написа Моузес в акаунта си в Инстаграм.

Нигериецът завоюва Купата на Африканските народи през 2013 година и оказа помощ на Нигерия да се класира за осминафиналите на Мондиал 2014. Той завоюва купата в Англия с Челси през сезон 2016/2017, само че към момента няма изигран мач под управлението на новия управител на лондончани Маурицио Сари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР