Футболистът на Челси Тиемуе Бакайоко се закани да боядиса косата

...
Футболистът на Челси Тиемуе Бакайоко се закани да боядиса косата
Коментари Харесай

Играч на Челси се боядисва син при първия си гол във Висшата лига

Футболистът на Челси Тиемуе Бакайоко се закани да боядиса косата си синя след първия гол, който означи във Висшата лига.

Бакайоко означи своето първо попадение в Премиършип в мача против Кристъл Палас и в този момент остава да разберем дали французинът ще извърши заканата си.

„ Ще ознаменувам моя първи гол във Висшата лига, като сменя цвета на косата си. Ще си я направя синя. Обичам да променям цвета на косата си понякога. След мача против Манчестър Сити си сложих бели кичури “, разяснява френският футболист.

„ Винаги съм мечтал да играя за тим като Челси. Мисля, че това е тимът, в който най-добре мога да изразя себе си. “

„ Възможността да работя с Антонио Конте е една от главните аргументи да мина в Челси. Той е треньор, който има вяра в мен и следи от близко моя напредък. За мен е голям късмет да работя с него “, добави халфът.

„ Имах известни усложнения с шофирането в Англия през първите седмици, само че към този момент ми е елементарно. Аз съм добър водач и няма да имам проблеми. Радвам се, че след злополуката се разминах без съществени пострадвания. Сега към този момент всичко е наред и се оправям доста по-добре зад кормилото спрямо първите ми дни в Лондон. В Париж трафикът е доста по-натоварен “, сподели още Тиемуе Бакайоко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР