Футболистът на Челси Еден Азар сподели, че вече е взел

...
Футболистът на Челси Еден Азар сподели, че вече е взел
Коментари Харесай

Азар: Взел съм решение и Челси е наясно

Футболистът на Челси Еден Азар показа, че към този момент е взел решението за бъдещето си. Освен това, белгиецът разяснява, че клубът е наясно с безапелационното предпочитание на халфа.

„ Взел съм моето решение. Аз също бих желал да е друго, само че за жал не е по този начин. Все още очаквам. Взел съм моето решение, само че не мога да управлявам всичко. Преди две седмици още веднъж споделих на клуба какво желая. Дори хората в офисите не ме накараха да размисля. Моето решение е несъмнено “, разяснява Азар.

По всичко изгледа Азар ще продължи кариерата си в Реал Мадрид, установяват медиите. Белгийският национал попада в сметките на наставника на Кралския клуб Зинедин Зидан, който в никакъв случай не е крил, че желае тъкмо този футболист в състава си.

Междувременно, от „ Стамфорд Бридж “ желаят повече от 100 милиона евро за Азар. Слуховете са, че управителните фактори в „ белия балет “ се пробват да понижат тази цена.

Азар е част от „ сините “ от Лондон от сезон 2012/13, когато минава от Лил. През миналата акция във Висшата лига той взе присъединяване в 37 мача, в границите на които означи 16 гола. Челси завърши сезона с нулево реми с Лестър.

Сари в прав текст: На мрачно съм за бъдещето на Азар
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР