Футболистът на Брентфорд Кристиан Ериксен обмисля да остане в клуба

...
Футболистът на Брентфорд Кристиан Ериксен обмисля да остане в клуба
Коментари Харесай

Ериксен реже Тотнъм и Лестър, за да остане в Брентфорд

Футболистът на Брентфорд Кристиан Ериксен обмисля да остане в клуба през идващия сезон на фона на интереса от страна на някогашния му клуб Тотнъм, както и на Лестър Сити. 30-годишният плеймейкър е в чудесна форма, откогато се причисли към „ пчеличките “ през януарския трансферен прозорец, а някои издания даже написаха, че е привлякъл окото и на Манчестър Юнайтед.

Силните му изяви доведоха до неговото приказно завръщане в датския народен тим след сърдечния му арест по време на Европейското състезание предходната година. Атакуващият полузащитник обаче подписа единствено къс шестмесечен контракт с Брентфорд, който изтича през лятото.

Смята се обаче, че в този момент обмисля да удължи престоя си на „ Брентфорд Комюнити Стейдиъм “, твърди „ The Telegraph “. Информацията добавя, че не се чака той да вземе дефинитивно решение до лятото, само че както клубът, по този начин и Ериксен желаят да продължат партньорството си дружно, макар че „ шпорите “ и Лестър демонстрират интерес.

Манчестър Юнайтед също може да опита да го изкуши, като новият управител Ерик загар Хаг го наблюдаваше деликатно, до момента в който тренираше с Аякс предходната година.

Ериксен е играл осем пъти за Брентфорд във Висшата лига до момента. Тимът загуби единствено на два пъти в тях, доказвайки какво въздействие е имал той за тима на Томас Франк. Той също по този начин неотдавна се завърна в тима на Дания и към този момент се е насочил взор да взе участие на Световното състезание в Катар тази зима, което евентуално може да повлияе на решението му за клубния му отбор през идващия сезон.

Christian Eriksen is giving serious thought to staying at Brentford next season, despite the interest of his former club Tottenham Hotspur and Leicester City | reports
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР