Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев беше избран за Играч

...
Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев беше избран за Играч
Коментари Харесай

Тошко Неделев: Върнахме стила си с Ферарио Спасов

Футболистът на Ботев Пд Тодор Неделев беше определен за Играч на мача против Берое (3:1) в срещата от 19-ия кръг на българското състезание. Той осъществя първия гол в мача, който се организира на Коматево.

„ Наградата е за целия тим, не е единствено за мен. Мисля, че беше равносилен мач, макар че имахме повече обстановки. Ако през първото полувреме бяхме отбелязали още, можеше да ги победим с по-голяма разлика. Важното е, че през второто полувреме излязохме доста стимулирани - за победа. Като видях, че топката идваше към мен, пробвах да удрям непосредствено и се получи прекрасен гол за 1:0. След почивката мисля, че не дадохме доста шансове на Берое, мисля, че можехме и още, само че най-важна е победата”, показа Неделев.

„ Имаме още един мач, дай Боже и него да вземем. Всяка година се борим за шестицата и за Купата на България. Виждате, че си върнахме стила с Ферарио Спасов и да вкарваме голове. Вече шести мач, шеста победа.”

Запитан за бъдещето, Тодор Неделев сподели: „ Има време до трансферния прозорец, имам контракт още две години и на този стадий съм състезател на Ботев. След Нова година ще забележим.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР