Футболистът на Берое Иван Караджов смята, че липсата на концентрация

...
Футболистът на Берое Иван Караджов смята, че липсата на концентрация
Коментари Харесай

Караджов: Въпрос на време е да дойдат и победите

Футболистът на Берое Иван Караджов счита, че неналичието на централизация е попречила на отбора да победи в срещите до този миг от полусезона.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Мисля, че от началото на полусезона показахме положителни игри през тези три мача. В някои от тях нямахме и шанс и липсваше централизация в основни моменти. Мисля, че към този момент играем добре, само че просто се получават грешки и неточности. Надявам се в идващите срещи тези неща да ги почистим, с цел да можем да си вземем мачовете.

Въпрос на време е да дойдат и успехите с една добра игра. Няма напрежение в тима. Нещата са спокойни. Просто би трябвало да сме съсредоточени и да изпълняваме това, което ни споделя треньорът, с цел да печелим. Настроение има в съблекалнята.

Мисля, че през зимната пауза надградихме и би трябвало да почистим неточностите, които се получават. С малко и шанс съм на мнение, че ще се получат нещата. От тук до края играем мач за мач ", приключи Караджов пред " Мач Телеграф ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР