Футболистът на Барселона Френки де Йонг предпочита да продължи кариерата

...
Футболистът на Барселона Френки де Йонг предпочита да продължи кариерата
Коментари Харесай

Челси или Ман Юнайтед? Де Йонг взе решение

Футболистът на Барселона Френки де Йонг избира да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, а не в Челси. Както е известно, двата британски гранда водят борба за подписа на нидерландеца. Макар лондончани да имат по-силни причини, " Mirror " твърди, че самият полузащитник избира да продължи кариерата си на " Олд Трафорд ".

Основната причина за това е фактът, че отпред на " алените дяволи " към този момент е някогашният треньор на Аякс Ерик загар Хаг. Наставникът персонално упорства за привличането на Де Йонг и счита към него да гради цялата идея за играта на Юнайтед в идващите години.
 Ще остане ли в Браселона? Още един британски гранд се включи в борбата за Де Йонг
Ще остане ли в Браселона? Още един британски гранд се включи в борбата за Де Йонг

Вижте кой е той

В същото време президентът на Барселона Жоан Лапорта продължава да упорства, че няма да продаде Де Йонг това лято. Доскоро се говореше, че и самият състезател няма предпочитание да напусне " Камп Ноу ", напомня " Тема спорт ".

Междувременно обаче се появиха информации, че заплатата на нидерландеца ще бъде проблем за каталунците, в случай че той остане в клуба, защото съгласно контракта му тя би трябвало да бъде фрапантно увеличена в идващите години. Точно заради тази причина към този момент се обмисля и разновидността в последна сметка той да бъде продаден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР