Футболистът на Аякс Абделак Нури, който колабира по време на

...
Футболистът на Аякс Абделак Нури, който колабира по време на
Коментари Харесай

Братът на Нури: Той никога няма да ни познае отново, остана да се молим на Аллах

Футболистът на Аякс Абделак Нури, който колабира по време на контролата с Вердер в събота, няма даже виртуален късмет за възобновяване. Това потвърдиха от фамилията на гения.

Талантът получи сърдечен припадък в 73-ата минута на контролата. Лекарите реагираха незабавно и в понеделник даже оправиха ритъма му, само че се оказа, че загубата на О2 е увредила необратимо мозъка му.

Братът на Нури разкри, че футболистът в никакъв случай няма да върви още веднъж, даже няма късмет в миналото още веднъж да познае фамилията, даже в случай че се разсъни от изкуствената кома.

Алдерахим показа: " Той не може да се движи, не може да приказва, даже не ни познава. Не знае изобщо кои сме. Не усеща нищо, не чува нищо. Вчера лекарите организираха нови проби. Основата на мозъка е съвсем напълно повреден и не действа. Според лекарите в никакъв случай няма да се възвърне. Но аз имам вяра в Аллах! Ще го приема! Той е в действителност ужасно момче ".

Сестрата Гизлан добави: " Продължаваме да се надяваме, че един ден още веднъж ще сме щастливи дружно с нашия прекрасен Нури ".

Съседите на фамилията също показаха поддръжката си, като проведоха благотворителен магазин пред къщата на футболиста. Събраните пари отиват за лекуването на Нури.

В ПСВ Айндховен, другояче  враг на Аякс, направиха благ жест. Играчите се снимаха дружно с обръщение към Нури. Своите молби за възобновяване на футболиста насочиха звезди като Робин ван Перси и Джорджино Вайналдум.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР