Футболистът на Атлетико Мадрид Саул Нигес скрои номер на 20-кратния

...
Футболистът на Атлетико Мадрид Саул Нигес скрои номер на 20-кратния
Коментари Харесай

Как Саул се оказа "дявол", но не "червен"

Футболистът на " Атлетико " Мадрид Саул Нигес скрои номер на 20-кратния британски първенец " Манчестър Юнайтед ", почитателите на отбора и медиите на Острова.

Всичко стартира, когато испанският национал употребява профила си в " Туитър ", с цел да разгласява загадъчно известие - " Нов клуб. След три дни ", а след това го обнови. В същото време полузащитникът стартира да следва играчи на " Манчестър Юнайтед " в обществената мрежа, което нормално е индикация за иден трансфер. Легендата на британския гранд Рио Фърдинанд показа обявата.

https://t.co/OqWMMa8Ka7
— Rio Ferdinand (@rioferdy5) June 2, 2020

Британските медии започнаха да проучват дали Саул пасва на стила на игра, налаган от мениджъра Оле Гунар Солскяер, и да спекулират, че " Юнайтед " може би е намерил заместител на Пол Погба. Привържениците на отбора пък сътвориха куп видеа " Добре пристигнал в " Манчестър Юнайтед " с компилации от осъществявания на Саул.

Три дни по-късно обаче последният разгласи, че " новият клуб " в действителност е школа, която Саул и по-големият му брат Аарон - също настоящ футболист, отварят в родния си град Елче. Тя носи името " Коста Сити " и сплотява 30 тима в разнообразни възрастови групи, общо 500 млади гении. Партньор на испанския национал в плана е световноизвестна спортна марка.

THERE IS A NEW TEAM IN THE CITY @clubcostacity

https://t.co/5DnWj0KRYQ pic.twitter.com/qk980lCi0R
— Saúl Ñiguez (@saulniguez) June 3, 2020

Така се оказа, че Саул в действителност е " демон ", само че не " червен ". И дано изтриването на видеа в Youtube и изявления в обществените мрежи стартира в този момент!




if( typeof googletagAdSlots[`medium_recta
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР