Футболистът на Атлетико Мадрид Коке бе първият, който коментира обявената

...
Футболистът на Атлетико Мадрид Коке бе първият, който коментира обявената
Коментари Харесай

Коке: Без Торес, Атлетико губи своята емблема

Футболистът на Атлетико Мадрид Коке бе първият, който разяснява оповестената разлъка сред Фернандо Торес и клуба. Както е известно, Ел Ниньо показа, че след края на сезона ще поеме в друга посока.

34-годишният испанец се завърна за втория си интервал при „ дюшекчиите “ през сезон 2014/15, като преди този момент бе част от мадридксия гранд от 2003 до 2007 година. В следствие той изкара 4 сезона в Ливърпул и 5 в Челси, с цел да премине в Милан, откъдето пое още веднъж към испанската столица.

Торес разгласи разлъка с Атлетико

През актуалната акция в Ла Лига Ел Ниньо записа 20 мача, в които означи два гола.

Атлетико готви незабравимо изпращане на Торес

„ Беше изненада за всички. Той е взел решение и е желал да го разгласи, това бе най-хубавият миг. Сега ще бъде просто един почитател повече на Атлетико. Дал е доста на този тим и заслужава почитание “, стартира Коке.

„ Торес постоянно е бил страховит експерт. Няма потребност да го укоряваме нито него, нито който и да било. Отношенията на Торес със Симеоне бяха естествени, не са били обтегнати, а изцяло човешки “, добави Коке.

„ Мъчно ми е, че Коке няма да приключи кариерата си в Атлетико. Без Торес клубът губи своята емблема. Той има сили да продължи да играе, а ние следва да уважим решението му. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР