Футболистът на Арсенал Лукас Торейра заяви, че ще уважи договора

...
Футболистът на Арсенал Лукас Торейра заяви, че ще уважи договора
Коментари Харесай

Торейра призна, че ще е най-добре, ако напусне Арсенал

Футболистът на Арсенал Лукас Торейра съобщи, че ще почете контракта си с " артилеристите ", само че възможен произлязъл трансфер би бил най-хубав за него. Името на 24-годишния полузащитник от ден на ден се свързва с овакантяване на Лондон, като неотдавна самият сътрудник на играча призна, че клиентът му желае да си тръгне от Арсенал и да се завърне в Италия.

" Днес би трябвало да обмисля бъдещето си доста добре. Имам контракт с клуба и би трябвало да го уважа, само че явно, в случай че напусна, би било най-добре. Трябва да сме спокойни и да чакаме ", съобщи Торейра пред уругвайския Sport 890.

Уругваецът изкара втория си сезон в Англия, откакто дойде от тима на Сампдория през 2018-а. Бившият управител на " топчиите " Унай Емери постоянно използваше халфа на друга от неговата желана позиция, а след идването на Микел Артета Торейра последователно изгуби мястото си в състава. През тази акция той има 29 мача във Висшата лига, само че много постоянно влизаше като запаса.

Според Telegraph Милан е главният претендент за подписа на футболиста, като интерес към него има от страна на Наполи и някогашния му клуб Сампдория. В Италия Торейра е играл още за тима на Пескара.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР