Футболистът на Арсенал Джо Уилок катастрофира със своя Mercedes-Benz G

...
Футболистът на Арсенал Джо Уилок катастрофира със своя Mercedes-Benz G
Коментари Харесай

Звезда на Арсенал едва не се уби с G-класата си

Футболистът на " Арсенал " Джо Уилок катастрофира със своя Mercedes-Benz G 63 при несполучлив опит да слезе от автомагистрала А1 във Англия, оповестява Daily Mail. 21-годишният полузащитник по знамение не е потърпевш, само че всъдеходът е потрошен.
 Звезда на

Видеозапис, сниман от камера в различен автомобил, демонстрира по какъв начин G-класата нападателно пресича лентите, навлиза в отклонението с прекомерно висока скорост и закача мантинелата в завоя. От удара задното дясно колело се откъсва, а Уилок губи надзор над ръководството.

 Звезда на

Всъдеходът се заклаща няколко пъти и се забива в канавката, само че не се прекатурва, както нормално се случва в сходни обстановки. Според индивида от колата, от която е сниман случая, футболистът се опитал да даде на заден, с цел да се върне на пътя, без да си дава сметка, че едното от задните колела липсва.
 Звезда на

" Карахте малко бързичко ", споделил очевидецът на Уилок, когато отишъл да ревизира дали всички в G-класата са добре. " Знам, цялостен глупак съм! ", дал отговор полузащитникът, който продължавал да дава газ крещейки от гняв.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР