Футболистът на Арда Кърджали Михаил александров даде интервю специално за

...
Футболистът на Арда Кърджали Михаил александров даде интервю специално за
Коментари Харесай

Мишо Александров: Всяка точка на Арда е постигната с труд и лишения, Лудогорец е хегемон

Футболистът на Арда Кърджали Михаил александров даде изявление особено за предаването "Домът на футбола " по DIEMA SPORT . Той приказва за своето положение сега, обстановката в Арда, описа за разликите сред съветското и българското състезание, както и какви са неговите упоритости и цели.

Състояние и форма: "Ако кажа, че се усещам ужасно ще излъжа. При всички положения не ми е доста удобно, само че виждам да се приспособя. Тренирам към този момент с тима от няколко оседмици. Чакаме комфортния миг, не желая да бързам, защото съм задоволително време отвън терените и един, два дни няма да създадат огромна разлика. Още от първия ден няма никакъв боязън. Казал съм го и на хората, с които работим тук, че при мен страха няма никаква роля. Става въпрос за физическите ми данни все още. Нормално е след толкоз дълга пауза да има дисбаланс, който занапред с игри, мачове и тренировки би трябвало да се върне. Пътят е дълъг ".

"На жена ми й беше по-тежко в сравнение с мен. Вършеше цялата работя, когато бях с патерици, когато се възстановявах. На нейните рамене падна цялата работа. Всеки, който е бил до мен гледаше по някакъв метод да ми помогне, за което съм извънредно признателен. "

"Аз в никакъв случай не съм спирал да виждам българския футбол. Интересувам се от българския футбол. Знам какво е равнището в този момент, както и преди. Някаква основна разлика не виждам, само че пък уповавам се тимовете да вървят в една възходяща линия, което ще е по-добре за всички ".

Арда Кърджали: В съответствие на метод на работа, с верни способи за работа, защото разликата чужбина-България е доста огромна. Начинът на работа доста ни куца в дадени моменти и оттова идва огромната разлика в класите. Няма какво да се лъжем - тим от Б група, който влиза в А група не чака да стане първенец. Случвало ми се е и това, само че не е процедура. Мисля, че шестото място все още е достижение за тима и би трябвало да се върви все по-нагоре и по-нагоре. аз съм си поел по своя път и не скърбя за него. Тук съм, усещам се добре, момчетата ме одобриха сносно, за което съм признателен ".

Опитът и разликите: Всяка състезание си има специфичност, нещо, с което е по-различна от другите. В Полша залагаха на рекламата, като цяло връзка с медиите. Имаше 20 камери, които те снимаха преди мача, по време на мача, след мача.

Може би тук ползата към футбола не се е засилил. Не единствено откъм медиите, само че и откъм почитателите. Естествено има виновност и самият футбол. В Полша ми направи ужасно усещане това, че на всички места имаше хора, които се занимаваха с теб. Тук го караме по този начин едвам мине. В Русия нещата са на много високо равнище. Това е шестото най-хубаво първенсто в Европа и няма по какъв начин по никакъв метод да го сравня с българското.

Арда би трябвало да се бори за достойното си показване и метод на игра. Много хора гледат триумфа като численост, а не като показване. За мен едно положително показване е по-добро от трите точки. Отборът е млад, упорит и, в случай че желае да продължава нагоре би трябвало да демонстрира игра. До момента всяка точка, която е спечелила Арда е направена с много труд и доста ограничения. Ако съпоставяме в този момент Лудогорец с Арда разликата е много огромна. Лудогорец има база, която няма може би на Балканите. Тя се сранява с огромни европейски тимове. Независимо с първия или втория тим Лудогорец е хегемон. Не мисля, че някой ще ме осъди за това нещо. Разликата е голяма, чисто футболно, с качеството на футболистите и би трябвало да приемем това нещо. Едно време нещата се разделяха на "сини " и "червени ". В момента не е по този начин. Това би трябвало се одобри и като мотивация за тези два тима, тъй като най-великите публики в България са тези две. Лудогорец е цялостен фаварит все още ".

Амбиции и цели: Мечтая да съм здрав, колкото и клиширано и неуместно да е за някой. Колкото и да работиш, в случай че не си здрав, колкото и гений да имаш, в случай че не си здрав нищо няма да се получи. Пожелавам си само здраве, а останалото съм го оставил на този от горната страна, който си знае работата ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР