Футболистът на Ада Иван Тилев спечели приза за Играч на

...
Футболистът на Ада Иван Тилев спечели приза за Играч на
Коментари Харесай

Тилев: Искаме да играем футбол, един много приятен отбор сме

Футболистът на Ада Иван Тилев завоюва наградата за Играч на мача при успеха над Ботев Пловдив с 2:0 като посетител. Той показа, че в тима гледат да се развиват и да играят прелестен футбол.

„ Първо, за, благодаря на всички, които са дали своят вот за мен. Трудим се на тренировки. Ботев са добър тим. Имахме си наш жанр на игра, гледахме контраатаките и по този начин се измъкнахме. Справихме се сносно в мача “.

„ Такъв беше замисълът. Те играха предходния мач в Европа, в който се влагаха доста. Пожелавам им триумф за идващия мач. Изчаквахме опциите си, гледахме да вземем топката и на контраатаки. Те нямаха шансове “.

„ Първият дуел по този начин се развиха нещата, че получихме рано червен картон. Но ние сме доста добър тим и имаме класни футболисти. Имаме промени в тима. Всеки се раздава на макс. Мисля, че сме един доста прелестен тим “.

„ Ние от несъмнено три години сме един състав с две-три помени. Продължаваме си напред и тимът да върви. Искаме да играем футбол, нито един мач не се затваряме. Имаме млади футболисти и гледаме да развиваме напред тима “, съобщи Тилев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР