Футболистът Мартин Тошев се е оженил за сексбомбата Надя Кузева,

...
Футболистът Мартин Тошев се е оженил за сексбомбата Надя Кузева,
Коментари Харесай

Футболистът Мартин Тошев се ожени за сексбомба от ДФ Земеделие

Футболистът Мартин Тошев се е оженил за сексбомбата Надя Кузева, която е работила в Държавен фонд „ Земеделие “, а преди този момент е била служителка в Министерството на спорта, осведоми " България Днес ".

Двамата се сгодиха през април в разгара на пандемията от ковид, а преди месец са вдигнали женитба в град Талдъкорган. Припомняме, че геният от село Крупник играе за казахстанския Жетису и се утвърди в локалното състезание. Сватбата е предходна непретенциозно.
 Годеж по време на пандемия
Двамата се подписват, след което черпят малцината си познати и другари в Казахстан.

" Вече сме публично семейство ", написа щастливият Тошев, който театралничи с хубавицата и брачните им халки.Юношата на ЦСКА и сексбомбата вземат решение да станат семейство при започване на рецесията, когато излиза наяве, че не могат да се завърнат в България. Така те сплотяват още по-сино връзката си.

" Имам потребност от твоята обич. Ти си ми щастието ", признава Кузева, която загърбва кариера в Държавна фирма " Земеделие ", с цел да замине за Казахстан при обичания си.Двойката към този момент започва общ бизнес, като продава очила в интернет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР