Футболистът Мартин Петров започна съдебна битка с банка. Бившият национал

...
Футболистът Мартин Петров започна съдебна битка с банка. Бившият национал
Коментари Харесай

Мартин Петров започна съдебна битка за източените му милиони

Футболистът Мартин Петров стартира правосъдна борба с банка. Бившият национал е завел иск за близо 4 милиона лв.. Според Петров парите са източени от сметките му в границите на 10 години.
От банката отхвърлят да има машинация и настояват, че сумите са изплащани по надлежния ред.

Бившият национал Мартин Петров чака да си възвърне по правосъден път направените в чужбина милиони, които държал в 13 сметки в една от най-големите български банки.

„ Никога не съм се съмнявал, че може да се стигне до такава степен и да бъда измамен”, декларира Петров, цитира НТ. „ Бил съм част от частното банкиране и съм разчитал на банката”.

Според футболиста, парите му изчезнали, като без негово единодушие и автограф са осъществени над 450 платежни интервенции. Сумите са нареждани на трети лица, които Мартин Петров твърди, че не познава. Сред тях е и брачният партньор на персоналната банкерка на футболиста, която след раздухването на случая, е в неопределеност, а преди този момент е уволнена, само че Петров не е известен за това.

Защитата на банката твърди, че парите са превеждани по надлежния ред, а част от сумите са отишли при родственици на футболиста. Тези хора са привлечени като съизвършители и занапред ще потвърждават, че не са взимали пари, както настояват.

Хартиени копия на платежните нареждания не се пазели, защото законът не го изисква. Експертизи ще обясняват дали подписите на пълномощните са фалшифицирани. Делото продължава през март.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР