Футболистът Мартин Петров се изправи в съдебна битка с банка.

...
Футболистът Мартин Петров се изправи в съдебна битка с банка.
Коментари Харесай

Футболистът Мартин Петров в съдебна битка с банка

Футболистът Мартин Петров се изправи в правосъдна борба с банка . Бившият национал е завел иск за близо 4 милиона лв.. Според Петров парите са източени от сметките му в границите на 10 години, показва.
 
От банката отхвърлят машинация и настояват, че сумите са изплащани по надлежния ред.

 
Бившият национал Мартин Петров чака да си възвърне по правосъден път направените в чужбина милиони, които държал в 13 сметки в една от най-големите български банки.
 
„ Никога не съм се съмнявал, че може да се стигне до такава степен и да бъда излъган ”, декларира Петров. „ Бил съм част от частното банкиране и съм разчитал на банката ”.
 
С подред футболиста, парите му изчезнали, като без негово единодушие и автограф са осъществени над 450 платежни интервенции. Сумите са нареждани на трети лица, които Мартин Петров твърди, че не познава. Сред тях е и брачният партньор на персоналната банкерка на футболиста, която след раздухването на случая, е в неопределеност, а преди този момент е уволнена, само че Петров не е известен за това.
 
Защитата на банката твърди, че парите са превеждани по надлежния ред, а част от сумите са отишли при родственици на футболиста. Тези хора са привлечени като съизвършители и занапред ще потвърждават, че не са взимали пари, както настояват.-->
 
Хартиени копия на платежните нареждания не се пазели, защото законът не го изисква. Експертизи ще обясняват дали подписите на пълномощните са фалшифицирани. Делото продължава през март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР