Футболистът Мартин Камбуров е с обвинения в хулиганство и повреждане

...
Футболистът Мартин Камбуров е с обвинения в хулиганство и повреждане
Коментари Харесай

Футболистът Мартин Камбуров е обвинен в хулиганство

Футболистът Мартин Камбуров е с обвинявания в безчинство и разваляне на непозната благосъстоятелност, оповестиха от прокуратурата. Той бе задържан за 24 часа в неделя след скандал с служител на реда и чиновници на община Пловдив.

Камбуров се скарал с тримата поради сложени скоби на кола, която паркирал погрешно ул. " Подполк. Сава Муткуров " в града макар поставения забранителен знак даже за престой и табелата с предизвестие за репатриране с " паяк ". На карания от него автомобил, благосъстоятелност на негова позната, били сложени три скоби. Футболистът вдигнал скандал.

" Когато видял тримата чиновници, обвиненият почнал да ги наскърбява и ругае във връзка дейностите им. Той хвърлил по позорен метод на земята пред тях 30 лв. – една банкнота от 20 лв. и една банкнота от 10 лв., с цел да заплати таксата за погрешно паркиране. Полицейският чиновник му изискал документ за идентичност, само че М.К. отказал да го даде ", написа в известието на прокуратурата.

След това Камбуров се качил в колата и потеглил, макар че скобите още не били свалени.

" След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на " Общинска полиция “ и на Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив. Установено е, че " скобите “ са били развалени по време на придвижването и не могат да се употребяват наново ", оповестяват от прокуратурата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР