Футболистът, който преби държавен служител и очаква присъдата си -

...
Футболистът, който преби държавен служител и очаква присъдата си -
Коментари Харесай

Кокорин се хилил така още в училище

Футболистът, който преби държавен чиновник и чака присъдата си - Александър Кокорин, още като дете е приемал тежките моменти с усмивка, а повода е... структурата на лицето му.

Така неговата майка Светлана изясни странната му фотография от ареста. Преди седмица Кокорин театралничи с белезници и необятна усмивка, откакто бе арестуван поради действието си.
Футболист в пандиза! Кокорин театралничи с усмивка и белезници Футболистът и сътрудника му Павел Мамаев бяха арестувани за 48 часа
" И в учебно заведение е имал проблем с това. Учителката го питала за какво ѝ се смее, а той просто я гледал. Такова му е лицето, по този начин е роден ", изясни майката на Кокорин.

Снимка: Фейсбук

Той и сътрудника му Павел Мамаев пребиха инцидентен жител, до момента в който бяха в нетрезво положение. В момента двамата чакат присъдите си, които могат да варират от 5 до 12 години в пандиза. Докато се гледа делото, те ще би трябвало да обитават в Следствения изолатор в Москва, където изискванията са много надалеч от сегашния им жанр на живот.
Следственият изолатор - новият дом на Кокорин и Мамаев Вижте къде ще прекарат идващите 2 месеца футболистите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР