Футболистът, който най-силно бе искан от треньора на Левски Станимир

...
Футболистът, който най-силно бе искан от треньора на Левски Станимир
Коментари Харесай

Цел №1 на "Левски" вече е с отбора в Турция

Футболистът, който най-силно бе желан от треньора на " Левски " Станимир Стоилов по време на зимната пауза, към този момент е на лагера на тима в Турция. Младежкият национал Филип Кръстев (20 г.) е дошъл, откакто договарянията с " Манчестър Сити " са завършили сполучливо.

Младият халф публично е благосъстоятелност на белгийския " Ломел ", където бе продаден от " Славия " за 2,3 млн. евро (според профилирания уебсайт " Трансфермаркт " ). Всъщност обаче той е футболист точно на британския клуб, защото " Ломел " е сателитен тим в системата на " Сити Футбол Груп ".

Кръстев обаче към момента не е играл за " Ломел ", а бе преотстъпван поредно на френския " Троа " (там записа единствено 2 мача като запаса за половин година), а за последно бе в нидерландския " Камбуур " (5 мача, 1 гол от август м.г. насам).

Сега " Левски " предложи повече игрово време за Кръстев, само че треньорът Станимир Стоилов държеше да разполага с играча за повече време. Първоначално на " сините " бе препоръчано футболистът да бъде преотстъпен единствено за 6 месеца, само че в последна сметка е реализирана сделка до края на годината под формата на контракт за 6+6 месеца, съгласно Dsport.

Днес Филип Кръстев ще мине медицински проби и се чака да се включи в тренировките на " Левски " в Турция. Стоилов не криеше, че държи точно на този състезател, в който вижда заместител на миналия в " Черноморец " (Одеса) Борислав Цонев.

" Аз доста го одобрявам като състезател. Не мисля, че има някой в България, на който да не му харесва ", разяснява треньорът на " сините " преди няколко дни.

До момента " Левски " е привлякъл през зимната пауза четирима чужденци - нидерландския централен защитник Келиан ван дер Каап, гамбийския народен защитник Ноа Сонко Сундберг, както и бразилците Уелтън (нападател), и Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами (ляв бек).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР