Футболистът Кайл Уокър е лъжец и измамник, без уважение към

...
Футболистът Кайл Уокър е лъжец и измамник, без уважение към
Коментари Харесай

`Кайл Уокър е лъжец и измамник и неговите WAGs биха били много по-добре обединени`

Футболистът Кайл Уокър е измамник и лъжец, без почитание към дамите. Не може да има човек в страната, който да оспори тази оценка. И въпреки всичко две от многото дами, с които се е отнесъл безусловно ужасяващо, са гневни. Един с различен.

Съпругата на Уокър, Ани Килнър, която е бременна с четвъртото им дете, е в обществена омраза към този момент пет години с неговата държанка и майка на две от децата му, Лорин Гудман. Очевидно той е бил в разнообразни равнища на връзка и с двамата по едно и също време, както и с трета жена, за която се приказва, че към момента не е излязла, само че, хей, денят е млад.

Ани се обади Лорин, „ разрушителка на дома “, добавяйки: „ Тя хвана в капан мъж със семейство за пари и популярност. Тя е гнила, отвратителна. Лорин назовава Ани „ жестока и злобна… Чувате израза „ Злата мащеха “ в приказките, само че не мислите, че това ще се случи в действителния живот. “ И двете им сестри също приказваха от тяхно име, публикувайки видеоклипове и известия в обществените медии, последно сестрата на Ани Сиан, обвинявайки Лорин, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР