Футболистът Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу. Пенсионираната спортна

...
Футболистът Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу. Пенсионираната спортна
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу

Футболистът Дейвид Бекъм ще прави лично кулинарно шоу. Пенсионираната спортна звезда още води договаряния за стартирането на плана си, който ще отразява една от огромните му пристрастености - готвенето.
45-годишният Бекъм води договаряния с BBC и Netflix за продукцията, която ще бъде създадено и осъществено от компанията Studio 99. Идеята за шоуто хрумнала на футболиста по време на изолацията поради пандемията от ковид, когато семейство Бекъм се отдало на обичаните си занимания с четирите си деца.
" Наскоро Дейвид се снабди с тенджери и тигани като подарък за рождения си ден, а това му даде опция да преобрази остарели предписания на баба си и майка си`, споделя доближен до фамилията.
Пенсионираният футболист, който е женен за дизайнерката Виктория Бекъм, към този момент се е срещнал с английския гуру-готвач Гордън Рамзи, с цел да получи скъпи препоръки по начинанието си.
Радио- и телевизионните компании и оператори имат голям интерес да работят с някогашни спортни величия след големия триумф на кино лентата " Последният танц " на Майкъл Джордан на Netflix.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР