Футболистът Дейвид Бекъм беше кум на баща си Тед. Баща

...
Футболистът Дейвид Бекъм беше кум на баща си Тед. Баща
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм кумува на баща си

Футболистът Дейвид Бекъм беше кум на татко си Тед. Баща му се ожени за адвокатката милионер Хилари Мередит. Тед Бекъм и Хилари се срещнали през 2019 година.

Цялата фамилия Бекъм е участвала на церемонията, която се е състояла този уикенд в Лондон. Единственият, който е пропуснал церемонията на дядо си е синът на Дейвид- Бруклин, който се намира в Америка.

" Тед и Хилари Бекъм биха желали да потвърдят, че са се оженили в събота на дребна частна гала в Лондон, заобиколени от най-близките си, в това число 3-те деца и 8-те внуци на Тед, майката на Хилари и щерка й Шарлот. Кум беше синът на Тед, Дейвид. Шаферките Шарлот, Франческа и Харпър изглеждаха красиви в сини кадифени рокли. Двамата сега са на меден месец отвън страната ", настояват представители на фамилията.



Родителите на Дейвид се разведоха през 2002 година, след 33-годишен брак. Баща му счита, че синът им е една от аргументите бракът с майката на Дейвид - Сандра да се разпадне.

" Цялата шумотевица, целият стрес, цялото внимание - това не беше свят, с който бяхме привикнали и беше доста мъчно време. Не мисля, че бяхме в действителност готови за това ", написа в автобиографията си " Дейвид Бекъм, синът ми” той.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР