Футболистът Даниел Златков започна с победа ММА кариерата си. БГ

...
Футболистът Даниел Златков започна с победа ММА кариерата си. БГ
Коментари Харесай

Триумф за БГ Роналдо в ММА дебюта му

Футболистът Даниел Златков стартира с победа ММА кариерата си. БГ Роналдо, както е прочут някогашният състезател на " Ботев " Пловдив и " Славия ", завоюва с механически нокаут дуела си с телевизионния водещ Атанас Михайлов.

Битката бе част от Spartacus Fighting Championship/SFC 6 в зала " Арена Армеец ".

Дуелът оправда упованията за представление. В първия рунд Златков смъкна Михайлов на земата два пъти, само че не съумя да завърши срещата.

Във втория обаче Наско нападна доста мощно и смъкна на земята БГ Роналдо, като му нанесе голям брой удари в главата. Все отново Златков съумя да се избави от хватката и се изправи, след което контраатакува и също смъкна противника си на земята, нанасяйки тежки удари. Двамата дочакаха гонга за завършек на втората част, само че реферите решиха, че Наско не е в положение да продължи борбата и присъдиха победа за Дани.

Михайлов се бе отказал от срещата заради болест и през вчерашния ден противникът на Златков бе заменен с артиста Ивайло Захариев. Днес обаче той се контузи и Михайлов се върна в програмата, откакто се почувства по-добре и подготвен за дуела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР