Футболистът Даниел Златков е със сериозни поражения по тялото си

...
Футболистът Даниел Златков е със сериозни поражения по тялото си
Коментари Харесай

Дани Златков със сериозни поражения от ММА дебюта си

Футболистът Даниел Златков е със съществени провали по тялото си след дебюта си на ММА кръга, видя HotNews. Въпреки това БГ Роналдо съумя да завоюва успеха си в мача си с тв водещият Атанас Михайлов, трансформирал се в шоу атракцията на SFC6 в зала "Арена Армеец " предходната вечер.

Бившият състезател на "Миньор " Перник, "Ботев " Пловдив и "Славия " бе разкървавен от тежките удари на съперника си, само че въпреки всичко извоюва успеха си с механически нокаут. Дуелът оправда упованията за представление. В първия рунд Златков смъкна Михайлов на земата два пъти, само че не съумя да завърши срещата. Във втория обаче водещия нападна доста мощно и смъкна на земята БГ Роналдо, като му нанесе голям брой удари в главата. Все отново Златков съумя да се избави от хватката и се изправи, след което контраатакува и също смъкна противника си на земята, нанасяйки тежки удари. Двамата дочакаха гонга за завършек на втората част, само че реферите решиха, че Наско не е в положение да продължи борбата и присъдиха победа за Дани.



Михайлов се бе отказал от срещата заради болест и през вчерашния ден противникът на Златков бе заменен с артиста Ивайло Захариев. Часове преди надпреварата обаче звездата от "Под прикритие " се контузи и Михайлов се върна в програмата, откакто се почувства по-добре и бе подготвен за дуела.





Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР