Футболистът Даниел Златков бе предизвикан на двубой по ММА правилата

...
Футболистът Даниел Златков бе предизвикан на двубой по ММА правилата
Коментари Харесай

Синът на шеф Петров предизвика на бой Дани Златков: Покажи доблест и излез като мъж на арената!

Футболистът Даниел Златков бе провокиран на дуел по ММА разпоредбите от сина на началник Петров - Веселин. Българският Роналдо на няколко пъти влезе в жестоки разногласия и даже физически конфликти с готвача по време на Биг Брадър, а в телевизионно предаване разгласи, че може да се опитва в ММА боевете.

Това, както и враждата сред Златков и кулинарния познавач, докара до истиснко предизвикателство от страна на Веселин Петров към Златков. Младият мъж написа дълъг пост в обществената мрежа Facebook към футболиста, в който публично го прикани на дуел.

Ето какво написа синът на началник Петров (без редакторска намеса):
" След всички циркове и панаири в къщата на Биг Брадър (сезонът на любовта) Даниел Златков за следващ път се посочи в свое изявление, че е добър войник, че е кадърен да поваля с един размах, че е човек, който е потомък на Херакъл и са му задоволителни три секунди с цел да надвие един човек, който е с 20 години по-голям от него.
Първо желая да кажа, че би трябвало да се радва на това, че Шеф Петров не е с 20 години по-млад.

Второ, желая да кажа на Златков, че в това, един натрениран мъж в силата си да атакува и заплашва физически, когато причините му свършват и не може да води словесна борба, да атакува по този метод един петдесет годишен човек, няма нито героизъм, нито храброст, нито разсъдък, а по-скоро изнуреност.

В следващото си изявление, Златков заплаши моят татко и съобщи, че съществува опцията да се занимава професионално с бокс, а за какво не и ММА.

Дани, когато в средновековието призовеш някой на дуел и той не е в кондиция, то тогава той може да предложи негов заместител. Тъй като моят татко е целият в контузии, с помощта на десетките години отдаденост в кухнята и свиреп труд, аз предлагам на Златков да срещне по-младата част от Шеф Петров, под строго избрани правила, а точно ММА правила.

В името на отредените обичаи на средновековието, в името на фамилната чест, и в името на спортсментския дух и наследството на великите ни прародители, които проливаха кръвта си с цел да можем през днешния ден да приказваме и пишем на Български и свободно да крачим по тази свещена Българска земя, аз го провокирам на дуел и му предлагам един героичен старт на неговата ММА кариера.

Златков, ще схвана в случай че си се объркал и откажеш, ще схвана в случай че се покриеш, ще схвана, в действителност, както и всички знаем, че си се объркал за К. Роналдо.. Ще схвана в случай че си просто следващият велзевул, търсещ обществена изява, реклама и още кинти за гелче.

Златков, не може да има независимост без жертви, не може да петниш непознатото име по този метод и да очакваш да няма последици, за това поеми отговорност за дейностите си по отношение на моят татко и в случай че има капка храброст и героизъм в гърдите ти, то тогава дано се срещнем на арената, също както гладиаторите от древността - на една ръка разстояние.

Златков, аз не съм професионален войник, както и ти не си, само че има един откъс от един мой обичан филм, който гласи; „ Всеки умира, не всеки живее същински. "

Ако в действителност си този мъж, който претендираш че си, дано се разберем по най-мъжкият и спортсменски метод а точно в клетката ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР