Футболистът Благой Георгиев разкри, че изкуствените му зъби струват точно

...
Футболистът Благой Георгиев разкри, че изкуствените му зъби струват точно
Коментари Харесай

Благо Георгиев: Зъбите ми струват 20 000 евро

Футболистът Благой Георгиев разкри, че изкуствените му зъби костват тъкмо 20 000 евро. Най-коментираната фасада в ефира на Биг Брадър (преди или след тези на Луна) са направени по време на пребиваването му в Русия, където играеше за няколко футболни тима.

Гласът на Брадъра дефинира в анонса си усмивката на Благо като "холивудско знамение на ортодонтията ". Зъбите на ритнитопковеца обаче не са импланти, нито фасети, както допуснаха някои от съквартирантите. Те са изваяни от допустимо най-скъпия материал, който е шлагер в Америка, посочи Георгиев.

Защо Благо се облизва непрекъснато?

View this post on Instagram
A post shared by blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) on Mar 12, 2018 at 7:49am PDT

Благо Джизъса втрещи с изкуствените си зъби

"Правят ги с цялостна акуратност по твоите зъби. Нещо като коронки се водят ", изясни още спортиста, а Албена Вулева не скри утвърждението си: "Виж по какъв начин хубаво са поставени, няма разлика сред тях! ". Джизъса посочи, че и неговите преди този момент са били доста хубави и бели, само че желал да ги направи още по-бели и съвършено равни, каквато била и модата преди няколко години.

По време на интервенцията, Благо не чувствал доста болежка, било му мъчно само, че би трябвало дълго време да бъде с отворена уста.

Въпреки, че отвън Къщата в Нови хан, зъбите на футболиста са измежду най-усмиваните, Албена Вулева и Цецо Андреев не спираха да четкат съквартиранта си. "Изработката е супер! Той си ги направи, когато избухнаха като мода и бяха настоящи тези усмивки ", осведоми гримьорът на Златка Райкова. "Сега пък желаят да са такива - да не си проличава, че са изкуствени, да са си с кучешките зъби, тъкмо като твои ", добави Цецо. "Много желаех да са бели. И когато си черен и те се открояват супер крепко ", удовлетворен е Благой, който към този момент има и нов прякор - Пазарджизъс. Името идва от това, че обичаната му Златка е родом от Пазарджик.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР