Футболистът Благой Георгиев е в тежка финансова криза, научи HotNews

...
Футболистът Благой Георгиев е в тежка финансова криза, научи HotNews
Коментари Харесай

Срамота! Златка Райкова издържа Благой Георгиев

Футболистът Благой Георгиев е в тежка финансова рецесия, научи HotNews от сигурни източници. Спортистът плейбой е заседнал в заеми и сега единствената му материална опора е плеймейтката Златка Райкова. Моделката освен го е приютила в жилището си, само че и му заплаща сметките. Блондинката, която до през вчерашния ден чакаше някой различен да заплаща за нея е обърнала палачинката. Приятелите й считат, че тя е безусловно заслепена от смуглия мъж и прави чудеса за него.

Есмер на Благо се сгоди

Липсата на пари била и главната причина той да одобри по-нисък хонорар за влизането си в Къщата на "Биг Брадър Ол Старс ", където другата седмица се чака да влезе в компанията на Златка. Благо беше кандърдисван за присъединяване и в настоящия сезон на "ВИП Брадър ", само че преди старта на шоуто се опита да извие ръцете на продуцентите, искайки им 300 000 лева След като видя, че няма да бъде неговото, самичък ги потърсил с желанието да влезе в "Ол старс " формата. Там обаче бюджетът бил много по-нисък и това принудило Джизъса да одобри по-малко от половината на в началото желаната от него баснословна сума.

View this post on Instagram
A post shared by blagoy georgiev (@blagogeorgiev_official) on Oct 6, 2018 at 6:38am PDT

Златка: Не съм бременна, само че желая!

"Благо виси със съществени заеми и за него е по-добре да вземе тези пари, в сравнение с да затъне още повече в борчове ", коемнтират хора от обкръжението на Георгиев.

Финансовата неустойчивост при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо останал безпаричен като мишка и се лишил изцяло от първокласния си метод на живот.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР