Футболистът Благой Георгиев стартира футболна школа от 1 август, тази

...
Футболистът Благой Георгиев стартира футболна школа от 1 август, тази
Коментари Харесай

Благой Георгиев стартира футболна академия от 1 август

Футболистът Благой Георгиев започва футболна школа от 1 август, тази година, която ще носи неговото име. „ BG7 football academy by Blagoy Georgiev ” ще приема деца от 6 до 15- годишна възраст, като те ще получават целогодишна подготовка с професионални треньори и учители, а всеки месец известни футболисти ще изнасят лекции.

„ Това е един упорит план, който има за цел да извлечем най- положителното от дребните гении на страната ни и да ги подготвим за огромна футболна кариера. В академията от огромно значение ще бъде тристранната комуникация- деца, треньори и учители. Базата, която сме обезпечили в новия комплекс е финален вик на модата, а академията ще дава опция и за интернационално развиване, посредством колаборации с немски и съветски грандове “, споделя Благой Георгиев по отношение на новото си занятие.

BG7 Football Academy by Blagoy Georgiev е единствената база в България, която разполага с стадиони с изкуствена настилка, покрита с коркови гранули. До 5 години това ще са единствените разрешени такива в Европа, а Европейският Съюз се чака да забрани всеобщо употребяваните пластмасови и гумени гранули, поради големите опасности от замърсяване на околната среда и здравословния риск за играчите. Европейската Агенция по Химикали (ECMA) е споделила голям брой пъти своите терзания, по отношение на този въпрос.

Младите гении ще могат да се записват за академията от този понеделник- 25 май до 20 юли в новооткрития комплекс WINBET ARENA by Blago Georgiev на ул. Суходолска 175. Самият комплекс  разполага с 6 корта с алена настилка (клей), основани по последна технология,  3 мини-футболни покрити стадиони и 1 стадион за публични мачове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР