Футболистът Благо Джизъса е запомнил посещението си в Лувъра с

...
Футболистът Благо Джизъса е запомнил посещението си в Лувъра с
Коментари Харесай

Благо Джизъса запомнил Лувъра с... ризото

Футболистът Благо Джизъса е запомнил визитата си в Лувъра с ризото, разгласи самият той. Георгиев и неговата последна обичана – Русата Златка, бяха първите посетители в новото начинание на фолкпевеца Азис.

Изпълнителят на Напипай го е решил да си прави още веднъж шоу, само че този път не по малкия екран, а в профила си във Facebook. Всяка неделя вечер той ще си бърбори с известни персони на масата в механа.

Костинбродския славей сподели обичаното наргиле на Джизъса, което е доста по-голямо по размери от елементарните. Той напомни, че са се засекли на отмора в Дубай и ги пита с какво ще запомнят визитата си в локалния Лувър, написа Телеграф.

„ С ризотото, което ядохме там “, изцепи се ритнитопковецът, а Златка внимателно си замълча, с цел да не й проличи русото под косата.

1400 души следиха в началото диалога на Азис със светската двойка, очаквайки да разкрият детайлности от бременността на плеймейтката. Василка обаче не й зададе нито един въпрос по тематиката и разумно края на изявлението дочакаха едвам 500 консуматори.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР