Футболист №1 на България за 2019 година - Димитър Илиев

...
Футболист №1 на България за 2019 година - Димитър Илиев
Коментари Харесай

Димитър Илиев с коментар за успеха над Етър, битката с Левски и новото бижу на Локо

Футболист №1 на България за 2019 година - Димитър Илиев показа своето мнение след днешния триумфа на Локомотив (Пловдив) над Етър с 2:0. В изявление за Sportal.bg капитанът на " смърфовете " похвали новото попълнение в отбора Доминик Малонга и обърна внимание на идния мач с Левски от полуфиналите в шампионата за Купата на България.
 Локомотив (Пловдив) - Етър (Велико Търново) @@@
За триумфа над Етър

- Тежък дуел след доста дълга пауза. Видя се, че е тежко и за двата тима. Мисля, че с самообладание и неизменност в играта понатиснахме Етър. Имахме положения, които в случай че бяхме осъществили по-рано, щяхме да си уредим мача. Рутинна победа и мисля, че щеше да е нелогично, в случай че не бяхме стигнали до този гол, въпреки че падна късно. Важното е, че започваме с три точки след тази дълга пауза. Играта на Етър беше много отбранителна. Линиите бяха доста близо една до друга. Играха доста прибрано. Бранеха се доста добре на моменти, само че оставяха пространства и бяхме длъжни да уцелим точния миг. Радвам се, че най-сетне се пропукаха и успяхме да вкараме този гол. Още повече, че е извънредно значимо новият ни нападател да влезе със самочувствие. Има доста солидна визитка. Надявам се това да е един подтик да продължава да вкарва в идващите мачове. Мисля, че внесе заостреност. Той е характерен нападател, който има нюх за гола. Видяхме, че още в първата контрола вкара с глава. Има инстинкт на голаджия.
 Локомотив (Пловдив) - Етър (Велико Търново) @@@
За решението да бъдат допускани почитатели на стадиона

- Мисля, че решението на министерството да допусне почитатели на стадиона е извънредно вярно и го адмирирам. Публиката постоянно ни е пособия и ни е вдъхвала убеденост. Атмосферата беше доста добра като за първи мач. Ако се допускаха повече хора, на трибуните щеше да има още почитатели, тъй като всички са зажаднели за футбол. На нас, футболистите, не ни е елементарно и ще ни би трябвало време, до момента в който влезем в час.
 Локомотив (Пловдив) - Етър (Велико Търново) @@@
За идната борба с Левски в шампионата за Купата на България

- Със сигурност Левски имат по-тежък мач (срещу Лудогорец), само че и нашият не беше по никакъв начин лек. Не може да се приказва за насъбрана отмалялост. Важно е по какъв начин ще се възстановим и да няма травми. Мисля, че след няколко мача изцяло ще влезем в кондиция. Що се отнася до мача с Левски, тимовете се изцяло равностойни и се борят на два фронта. Ще създадем всичко допустимо да вземем преднина в първия мач и да отидем със самочувствие в София за реванша. Много е значимо да не допуснем гол. Тези мачове са доста по-различни от дуелите във вътрешното състезание.
 Локомотив (Пловдив) - Етър (Велико Търново) @@@
За физическото положение, в което се намира той и Локомотив

- Чисто физически съм надалеч от това, което изисквам към себе си. Когато ти е мъчно физически, няма по какъв начин да показваш тази игра, която можеш. Мисля, че скоро ще достигнем равнището, което всички желаят. efbet Лига 25 кръг, петък 5 юни  Локомотив (Пловдив) 2:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР