Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев сподели

...
Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев сподели
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Жалко е, че един от най-големите клубове е в такова състояние

Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев показа пред Diema Sport поддръжката си за Левски и изрази вяра, че, макар финансовите проблеми, „ сините “ ще се стабилизират.

„ Надявам се оптимално бързо да се реши техния проблем, тъй като е тъпо да гледаме един от най-големите български клубове да е в такова положение “, сподели Илиев.

Капитанът на Локомотив Пловдив бе безапелационен, че няма по какъв начин и неговите съотборници да подценят полуфиналите за Купата на България с Левски, без значение от неуредиците при „ сините “.

„ Срещу Левски постоянно е мъчно, в каквото и положение да е. Виждаме, че и тяхната фенска маса става още по-сплотена, макар че няма да са на трибуните, с цел да им оказват помощ, само че това в доста случаи може да повлияе положително на тима, тъй като може да ги сплоти “, добави още той.

Димитър Илиев призна, че е имал диалог с управлението, в който е бил убеден, че на този стадий Локомотив Пловдив е постоянен в стопански проект.

„ Водил съм диалози с нашия президент. Уверява ни, че нещата са преценени и при нас няма да се усети рецесията толкоз “, съобщи капитанът на „ черно-белите “.

Гледайте цялото изявление на Димитър Илиев на следващия ден в предаването "Домът на футбола " по DIema Sport .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР