Футболист №1 на България за 2019 г. Димитър Илиев даде

...
Футболист №1 на България за 2019 г. Димитър Илиев даде
Коментари Харесай

Футболист номер едно у нас : Вървим надолу!

Футболист №1 на България за 2019 година Димитър Илиев даде отккровено изявление за предаването „ Тази неделя “ по bTV.

" Не съм аз индивидът, който може да прави генерални заключения, само че сигурно от известно време българският футбол върви в много сериозна низходяща последователност. Може да заключим, че от последното мощно потомство, което през 2004 година участваше на европейско състезание, има една доста огромна суша от класни футболисти, каквито в близкото минало имаше “, разгласи 31-годишният футболист.

„ Европейското показване на българските клубни тимове, като изключим Лудогорец, който държи фронта, също във всяко едно отношение има оттегляне. Да се надяваме, че в най-близко бъдеще ще има мотиви за оптимизъм, тъй като всяка една нация минава през такива моменти на боледуване.

" За един футболист най-голямата чест е да пази националната фланелка. Имам много мачове в юношеските обединения и знам какво е да играеш за България. Надявам се в най-скоро време да получа шанса да дебютирам. През годините считам, че е имало интервали, в които съм заслужавал да бъда част от националния тим, само че не съм получавал повиквателна. През 2019 година я дочаках

" Избирането ми за Футболист №1 за 2019 година ми донесе изключителна горделивост и чест. Наредих се до велики имена в историята на българския футбол и в частност до една от най-големите митове и икона на нашия клуб - Христо Бонев. Името ми да седи паралелно до такива величия е доста особено

" През 2004 година бях на двуседмични проби в Челси. Смятам, че се показах сносно. Имаше съответна оферта към мен, към тогавашното управление, само че, заради една или друга причина, не се стигна до прекосяване в Англия. За мен това е изтърван късмет.

" Много хора считат, че съм затворен и по-трудно завързвам нови запознанства, само че когато се опозная с някого и го приема за по-близък ставам много отворен и демонстрирам същината си. Със брачната половинка ми сме дружно от 11 години. Женени сме от 2,5 години.

Синът ни е на 2 години. Те са най-голямото ми благополучие. Всяка свободна минута виждам да я извозвам с него, тъй като около лагери и пътувания, скъпото време със фамилията е много малко ", приключи Димитър Илиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР