Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов ще

...
Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов ще
Коментари Харесай

Десподов изпълнява предизвикателство от спортните журналисти

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов ще извърши отговорността, поета пред българските спортни публицисти, да подари футболни топки на определени от него детско-юношески школи. От 55-ата гала " Футболист на годината ", на която бе определен победител за 2015-а, Българската асоциация на спортните публицисти насочва и предизвикателство към бъдещите спечелили - да оказват помощ с персонален образец за по-доброто бъдеще на българския футбол, да се срещат с подрастващи и да ги стимулират в допълнение да се развиват.

Конкретното предизвикателство към всеки идващ победител гласи: " Колкото спортни публицисти са дали своят вот в съответната анкета, най-малко толкоз топки да подари на школа или школи по негов избор. "
На 11 ноември 2019 година, точно на 23-ия си рожден ден, Кирил Десподов ще се срещне с деца от определените от него школи, с цел да направи положителното дело, изпълнявайки своята отговорност.

Срещата ще бъде в 10 часа в Национална футболна база " Бояна ", където в същия ден стартира и лагерът на националния тим за другарската среща с Парагвай на 14 ноември и европейската подготовка с Чехия на 17 ноември.

118 спортни публицисти от 48 медии гласоподаваха в 58-ото издание на анкетата " Футболист на годината ", проведена в партньорство от " Дакс Медия ", Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР