Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов поздрави

...
Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов поздрави
Коментари Харесай

Десподов с емоционално послание към медиците: Простичко и от сърце – благодаря!

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов поздрави всички медици по случай професионалния им празник. В обществените мрежи той разгласява фотография, на която с брат си Димитър благодарят на всички медицински лица, които се грижат за нас в тежкия миг на международна пандемия.

В обявата са качени и две от най-докосващите фотоси на медици, в които те приканват хората да си останат вкъщи, с цел да улеснят работата им в лечебните заведения. Фотографиите са съпроводени от прочувствен текст, в който футболистът на „ Щурм” Грац благодари на лекарите за напъните им.

„ Благодаря. Оставам у дома. Не единствено тъй като по този начин е редно в този миг. Не единствено тъй като желая да бъда виновен към себе си и околните си, а и тъй като ТЕ ни приканиха да го създадем. ТЕ са тези на " фронта " ; тези, които се жертват за нас; тези, които неуморно се борят в името на това да избавят животи, без да имат поръчител за своя личен. Те са медиците, които рискуват личното си здраве, с цел да подсигурят нашето. Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със фамилиите си... поради нас. Каквото и да кажа ще е ненужно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме потребност от вас. Аз ще си остана у дома. Заради вас. Честит празник!”, написа Десподов.
Вижте тази обява в Instagram.
Благодаря. Оставам у дома. Не единствено тъй като по този начин е редно в този миг. Не единствено тъй като желая да бъда виновен към себе си и околните си, а и тъй като ТЕ ни приканиха да го създадем. ТЕ са тези на " фронта " ; тези, които се жертват за нас; тези, които неуморно се борят в името на това да избавят животи, без да имат поръчител за своя личен. Те са медиците, които рискуват личното си здраве, с цел да подсигурят нашето. Медиците, които не спят, не се хранят, не се виждат със фамилиите си..заради нас. Каквото и да кажа ще е ненужно. Затова простичко - благодаря ви. Искрено и от цялото си сърце. Че не се отказвате, че не се уморявате, че сте до нас - тогава, когато имаме потребност от вас. Аз ще си остана у дома. Заради вас. Честит празник!

Публикация, споделена от Kiril Despodov (@despodov32) на Апр 7, 2020 в 5:17 PDT

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР