Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов остава

...
Футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов остава
Коментари Харесай

Каляри реши: Десподов остава!

Футболист №1 на България за 2018 година Кирил Десподов остава в Каляри. Това е решило спортно-техническото управление след съвещание в разгара на летния трансферен прозорец, оповестяват италианските медии.

Бившият състезател на Литекс и ЦСКА пристигна на остров Сардиния през зимата с рекорден трансфер, само че животът му в Серия в началните месеци беше извънредно сложен. Той не съумя да се пребори за титулярно място, не означи и гол, като се появяваше рядко в игра.

Десподов изкара цялата зимна подготовка с ЦСКА, само че сардинците останаха сюрпризирани от физическата му форма, което докара и до няколко контузии. В последна сметка българинът ще получи финален късмет да се потвърди това лято.

Миналия месец се появиха информации, че нискоразредни турски отбори, най-вече от второто равнище на локалния футбол, са подготвени да го ангажират и даже са пратили предложения. В Каляри обаче са решили да го задържат и поради съвсем сигурната разлъка с огромната звезда Николо Барела.

Той е на път към Рома, а с изключение на него се чака да напусне и ветеранът Валтер Бирса, тъй че конкуренцията за място в офанзивата за българина се разчиства и той ще получи опцията да потвърди, че парите за него не са хвърлени напразно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР