Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов най-вероятно

...
Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов най-вероятно
Коментари Харесай

Попето с нов отбор до дни

Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов най-вероятно ще има нов тим от идната седмица. Халфът не желае да търка пейката в Спартак (Москва) и избира да отиде в отбор, в който ще е титуляр. Най-вероятно Попето ще се озове в Рубин. Както Sportal.bg към този момент писа, казанци поставят съществени старания да привлекат родния халф. Това в този момент удостовери и известният футболен коментатор Нобел Арустамян.

" Към Попов имаше интерес от страна на Динамо (Москва), само че в този момент той е доста по-близо до Рубин. Вече са стартирали договаряния, които могат да завършат с триумф. До няколко дни, най-вече до седмица, ще знаем къде ще продължи кариерата си Попов. На този стадий оптималният вид за него е Рубин ", изясни Арустамян.

В последното си изявление Ивелин призна, че не е удовлетворен от дребното игрово време, което получаваше през есента. Той обаче добави, че не е в спор със старши треньора Масимо Карера.

Наскоро Спартак се укрепи с капитана на Андерлехт Софиан Хани, който играе на поста на Попето. Алжирският национал струваше на съветския гранд 8 млн. евро и Карера сигурно ще го постанова като титуляр, а това ще направи ролята на Попов в състава по-периферна.

Сделката с Рубин може да бъде подкрепена и от интереса на Спартак към бранителя на казанци Фьодор Кудряшов. Шампионите се нуждаят от още един футболист с съветски паспорт зааради травмата на национала Георгий Джикия и са насочили погледа си към 30-годишния ляв бек.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР