Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов може

...
Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов може
Коментари Харесай

Попето пред раздяла със Спартак

Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов може напълно скоро да има нов тим. Офанзивният халф не е корав титуляр в Спартак (Москва) и клубът е податлив да се раздели с него. Попето към този момент е получил няколко предложения, като една от тях е била от Рубин. Казанци са били подготвени да го вземат чартърен, само че двете страни не се се разбрали поради разминавания във финансовите условия. От Рубин са предложили на Попов заплата от 40 000 евро месечно, само че това е три пъти по-малко от възнаграждението му в Спартак. Естествено, съветският гранд не се е съгласил да покрие разликата и договарянията са завършили.

Самият футболист призна неведнъж, че не е изключено да смени тима през зимната пауза. Неговото предпочитание е да остане в Спартак, с който стана първенец и притежател на Суперкупата на Русия, само че не и в случай, че се обрисува да е запаса в множеството мачове.

През сегашния сезон Ивелин игра в 13 от 20-те дуела на " червено-белите " в Премиер лигата, само че в тях не записа нито един гол или асистенция. През пролетта Масимо Карера ще може да разчита на възтсновения от контузи съветски национал Роман Зобин и това още повече ще ограничи игровото време на българина.

Той беше мечтан от Рубин и през лятото, само че тогава не пожела да укрепи отбора на Курбан Бердиев поради идното присъединяване на Спартак в Шампионската лига. " Червено-белите " останаха трети в групата си и ще се включат в елиминациите на Лига Европа, където първият им противник е Атлетик Билбао.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР