Футболист от английската Висша лига иска да разкрие пред широката

...
Футболист от английската Висша лига иска да разкрие пред широката
Коментари Харесай

Играч от Премиършип иска да обяви, че е гей, клубът му го спира

Футболист от британската Висша лига желае да разкрие пред необятната общност, че е хомосексуален. Това разкрива вестник "Сън ", базирайки се на източник, непосредствен до самия състезател, само че не разкрива името му към този миг.

Има обаче спънка. Клубът му не е изключително вдъхновен от тази концепция и му е декларирал, че към този момент би трябвало да изчака, до момента в който получи публично зелена светлина от управлението, с цел да направи разкритието. Той държал връзка с шефовете, които към този момент не желали възможното му самопризнание да повлияе на сезона на тима.

"Това е голямо решение за него да се разгласи като гей пред необятната общност. Но откакто сподели това на управлението, от там показаха своята резервирана позиция. Клубът му оказва своята поддръжка, само че в това време е обезпокоен, че може да има отрицателна реакция от почитателите и на личния, и на непознати тимове. "

"Според ръководителите на въпросния клуб, най-добре би било състезател от различен тим да разгласи първи, че е гей, а по-късно и тяхната звезда ", споделя източникът, непосредствен до футболиста, пред вестника. Иначе самият състезател към този момент е получил поддръжка от съотборниците си, с които намерено дискутирал тематиката в последните няколко месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР