Футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо за пореден път

...
Футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо за пореден път
Коментари Харесай

Роналдо: Истината ще излезе наяве и тогава някои хора ще млъкнат

Футболист номер 1 в света Кристиано Роналдо за следващ път се отбрани от обвиняванията на американската хостеса Катрин Майорга в обезчестяване. Това стана в изявление за авторитетното френско издание “Франс футбол”.

“Моята съвест е чиста, само че тази история няма по какъв начин да не въздейства на персоналния ми живот. Имам жена до себе си, имам 4 деца, остаряваща майка, 2 сестри, брат, семейство, с което съм доста непосредствен, и това доста им въздейства. А да не приказваме за репутацията ми, която беше опетнена.

Представете си единствено какво значи някой да те упреква в обезчестяване, без значение дали си го направил, или не. Аз обаче доста добре знам кой съм и какво съм направил. И по тази причина нямам самообладание цялата истина да излезе нескрито. Тогава хората, които в този момент ме подлагат на критика и които вършат един цирк от живота ми, ще би трябвало да замълчат”, споделя нападатеят на италианския гранд “Ювентус”.
 Обвинението на Майорга е за 13 юни 2009 година, когато двамата са купонясвали в Лас Вегас, а по-късно футболистът я поканил в хотелския си апартамент.

" Забавлявахме се с още няколко души, когато купонът се придвижи в жилището му. Той влезе в джакузито с другите и ме помоли да се причисля, а когато отидох да се преоблека, ме последва. Помоли ме да му докосна члена, а когато отхвърлих, той изиска да му духам. Искаше да го целуна и ме хвърли върху леглото и скочи върху мен. Опитваше да ме съблече, а аз държах вагината си с ръце ", разяснява Майорга. Тя разкри, че е последвал анален секс сред двамата. Впоследствие Роналдо й платил 375 000 $, с цел да си мълчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР