Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев

...
Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев
Коментари Харесай

Футболист №1 ще зарадва децата с топки за 1 юни

Футболист номер 1 на България за 2019 година Димитър Илиев ще извърши отговорността, поета пред българските спортни публицисти, и ще подари футболни топки на деца.

Капитанът на Локомотив (Пловдив) избра да зарадва малчуганите от другите гарнитури на своя клуб, в чиято школа израства и самият той. Официалното връчване на топките ще бъдe на 1 юни. В 15 часа на терена на " Лаута " Димитър Илиев ще се срещне с представители от разнообразни набори на Локомотив.

Заради наложителните ограничения събитието ще бъде с стеснен брой хора. Няма да бъдат допускани почитатели, а връчването ще се състои единствено пред представители на медиите и при съблюдаване на наредбите за запазване на здравето, включващи наложителни противоепидемични ограничения.

От 55-ата гала " Футболист на годината ", на която бе определен номер 1 за 2015 година, Българската асоциация на спортните публицисти насочва и предизвикателство към бъдещите спечелили - да оказват помощ с персонален образец за по-доброто бъдеще на българския футбол, да се срещат с подрастващи и да ги стимулират в допълнение да се развиват. Конкретното предизвикателство към всеки идващ победител гласи: " Колкото спортни публицисти са дали своят вот в съответната анкета, най-малко толкоз топки да подари на школа или школи по негов избор. "

112 спортни публицисти от 44 медии гласоподаваха в 59-ото издание на анкетата " Футболист на годината ", проведена в партньорство от " Дакс Медия ", Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР