Футболист на Марсилия е ударен, а някои от офисите на

...
Футболист на Марсилия е ударен, а някои от офисите на
Коментари Харесай

Има ударен играч при инцидентите в Марсилия

Футболист на Марсилия е ударен, а някои от офисите на клубната база са обсадени от развилнели се ултраси на клуба, предадоха медиите във Франция. Ситуацията се намира под надзор след намесата на полицията.

Training centre vandalised by Marseille fans who penetrated it earlier this afternoon - 25 arrests made by police, according to RMC.
— Get French Football News (@GFFN)
По-рано денем голям брой почитатели се събраха на митинг пред вратите на спортния център и по-късно щурмуваха, преодолявайки защитата. Между 50 и 100 индивида са влезнали вътре и са почнали да вандалстват. Има ударен състезател, като съгласно "Екип " това е Алваро Гонсалес. Той е бил нацелен от сигнална ракета в гърба, само че е добре. Някои от хулиганите са се озовали в стаята на треньора Андре Вилаш-Боаш, където са докопали раницата му, като са я отворили и изсипали. Последвала е канонада с камъни по клубния рейс, както и по елементарни чиновници от личния състав.

Повиканите полицейски сили са арестували най-малко 25 от вандалите, а другите са се разбягали. Останала е група ентусиасти, които стоят пред входа и не престават да скандират обиди. Ултрасите са недоволни от слабата форма на Марсилия в Лига 1 напоследък - три следващи загуби и един хикс преди този момент, като упорстват за оставката на президента Жак Анри Еро. По-късно довечера отборът трябваше да одобри Рен в дуел от шампионата, само че той беше отсрочен по молба на домакините поради случаите.

L’OM c’est nous!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР