Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов е

...
Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов е
Коментари Харесай

Иван Иванов се завръща в efbet Лига до дни?

Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов е доста покрай завръщане в елита на България. Защитникът може да укрепи отбора на Етър Велико Търново, написа Блиц.

Опитният защитник е съумял да притегли вниманието на треньора на "виолетовите " Росен Кирилов със мощните си изяви за Вихрен от началото на сезона. Младият експерт бързо го поискал в състава си, като юношата на ЦСКА бил подготвен да заиграе на "Ивайло ".

31-годишният Иван Иванов това лято се причисли към отбора от Сандански, като в първите три мача от шампионата на Югозападната Трета лига се понрави със постоянните си изяви в тандем с Даниел Златков в центъра на отбраната. Вихрен не позволи гол до през вчерашния ден (три победи в три мача с г.р. 7:0), когато направи 1:1 като посетител на Ботев (Ихтиман).

Устременият към Втора лига отбор, воден от треньора Здравко Лазаров, обаче ще би трябвало да се лиши от услугите на Иван Иванов. В околните дни се чака юношата на ЦСКА да се причисли към Етър.

Във Велико Търново дефинират този трансфер за ненапълно неочакван, защото не всеки ден футболист от трета дивизия минава в клуб от елита.

През пролетта Иван Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди този момент беше част от втородивизионния турски Алтай. През сезон 2017/2018 носи екипа на Берое. Бранителят е играл още за ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР