Футболен турнир с благотворителна цел - набиране на средства за

...
Футболен турнир с благотворителна цел - набиране на средства за
Коментари Харесай

Благотворителен турнир - Нека дарим надежда за живот на отец Николай се провежда в село Първомай

Футболен шампионат с благотворителна цел - набиране на средства за проучвания и идна интервенция на отец Николай Кирилов Тренчев от с.Първомай, община Петрич, струващи 20 хиляди евро - провежда ФК Огражден 1955. В него вземат участие 14 тима, разграничени в две групи по 5 и една от 4. Минималната такса за присъединяване е 100 лв.. Играе се по системата всеки против всеки. От по-големите групи се класират първите три, а от малка-първите два тима.

В момента се играят срещи от груповата фаза. Очаква се шампионатът да завърши в неделя, 21 юни. Срещите се управляват от локалните авторитетни персони Кирил Атанасов, Красимир Петревски и Васил Кръстев и се организират на игрището на локалната гимназия " Отец Паисий Хилендарски " всяка вечер по три срещи на електрическо осветяване. Очаква се финалната среща да бъде ръководена от интернационалния футболен арбитър Ивайло Стоянов от Петрич.

В отборите-участници има много известни някогашни и сегашни футболисти от общината и региона. Около 300 фенове всяка вечер следят футболните дуели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР